| Let's Talk | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
baby(v)anessa Admin
| Konu: Let's Talk Salı Şub. 08, 2011 6:00 pm | |
| Hadi gençlik burda konuşalım | |
|
| |
dangerfoo. Admin
Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 07/02/11 Yaş : 28 Nerden : Antalya : :
| |
| |
baby(v)anessa Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Çarş. Şub. 09, 2011 12:51 am | |
| | |
|
| |
nessiepoo Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Çarş. Şub. 09, 2011 10:09 am | |
| nabersiniz | |
|
| |
baby(v)anessa Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Çarş. Şub. 09, 2011 11:51 am | |
| | |
|
| |
nessiepoo Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Çarş. Şub. 09, 2011 2:51 pm | |
| ben kötüyüm ya annemle kavga ettik ben 8 yaşında değilim artık kendi düşüncelerim kendi zevklerim var onlara karışamaz sorgulayamaz değiştirmeye de çalışamaz sonra babama olan tüm sinirini benden çıkardı artık yeter dedim:S uzun bi süredir odamdayım yemeğe de gitmiycem bir süre onla konuşmıycam benden özür dileyene kadar offf sevgililer günü yaklaştı sen nasılsın meleğim | |
|
| |
baby(v)anessa Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Çarş. Şub. 09, 2011 5:44 pm | |
| off çok üzüldüm meleğimm ya ama haklısın aileler hala fikirlerimizi değiştirmeye çalışıyorlar evt yanlış fikirlerimizde olabilir ama ayaktakalmayı öğrenmeliyiz bende annemlerle kavgalıyım valla beni salondan kovmaya çalışıyorlar valla ya ben yine sıngle takılıyorum ama ben böyle mutluyum erkeklerle olup üzülüceğime böyle kalırım daha iyi | |
|
| |
nessiepoo Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Perş. Şub. 10, 2011 2:59 pm | |
| :/ benim giyim zevkimede çok karışıyolar hala pembe ve bol desenli şeyler sevdiğimi sanıyolar çok sinir oluyorum :S evt single lık en iyisi zaten dünyada benim hayalimdeki gibi bi erkek yok | |
|
| |
baby(v)anessa Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Perş. Şub. 10, 2011 5:00 pm | |
| ahh evet onu hep yaparlar zaten aileler çok istediğim bir t-shirt vardı alamadım çok açık olduğu için çok açık değildi sorunda orda :S kesinlikle sıngle'ın ütüne yok doğru dedin hepsi pislik bu erkeklerin | |
|
| |
nessiepoo Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Çarş. Mart 09, 2011 10:51 am | |
| sıngle lık <3 <3
burda acayip kar var evde tıkıldım kaldım canım çok sıkılıyo keşke online olsaydın Senam :(
| |
|
| |
baby(v)anessa Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Çarş. Mart 09, 2011 7:24 pm | |
| keşke meleğimm ya burda fazla kar yok ama yinede tatillik bir kardı ama o aptal vali yüzünden ama belki yarın gitmem çoşarız yarın gitmezsem | |
|
| |
nessiepoo Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Çarş. Mart 09, 2011 9:09 pm | |
| vuhuuw yarın burda da tatil coşarıız <3 <3 <3 | |
|
| |
baby(v)anessa Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Çarş. Mart 09, 2011 11:43 pm | |
| yeesss yarın süper olucak ayy kuzu ya bugün ikea daydım eşya alırken 2010 da gelen zanessa ikea resmi geldi aklıma ikea dan beri moralim bozuldu ya onları düşünüp duruyorum ne güzel artık düşünmüyordum ikea teşekkürlerimle mahvettiler sevincimi Vanessa 23 Mart ta Ellen da olacakmış inş. bu konuya bir açıklık getirir ellen da sormassa bu konu hakkında kimse sormaz ya | |
|
| |
nessiepoo Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Perş. Mart 10, 2011 8:26 pm | |
| off ikea aslında ikea diyince benim aklıma şu şarkı geliyor ikeaaaa evinizin herşeyiyehuu ay inş inş inşş sorar go ellen goo bugün enerji içeceği içtim etkisi hala geçmedi yerimde duramıyorum :D | |
|
| |
baby(v)anessa Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Perş. Mart 10, 2011 9:51 pm | |
| haha bnm aklıma gelen zanessa bide 1.30 saatlik o uzun showroom yürüyüşü :S ayy inş ya eğer sorarsa o kadını neden sevdiğimi gösteren bir kanıt daha çıkacak zaten bir sorsa cevabı alana kadar sıkıştırır seviyorum o kadını hehe ayy banada gönder bir tane kuzu ya bütün gün yataktan kalkamadım vücut iflas etti resmen | |
|
| |
nessiepoo Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Cuma Mart 11, 2011 2:28 pm | |
| birde turuncu önlük evt evt sorarsa kesin cevap alır büyük ihtimalle önce beastly ve sucker punch ile ilgili şeyler sorar kariyeriyle ilgili konuşurlar sıra özel hayata gelince zac'i sormama olasılığı çok düşük başka kimi sorcak yeni resimde gelir yaşadık bugün hastayım okula gitmedim ve hoca sınav yapmış zaten bu hocalar durur durur sınav günü olarak benim gelmediğim günü bulur şimdi uğraşıp durucam öff :S | |
|
| |
baby(v)anessa Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Cuma Mart 11, 2011 5:34 pm | |
| aa evt o da var demi valla bnm tek ilgilendiğim bölüm o zac soruları olacak sanırım o gün videolar geldiğinde direk o sorulara atlarım cedvaba görede röportajın kalanını izlerim ama sormazsa ellen le fena bozuşcaz oyy bebeğimm kıyamam çok geçmiş olsun :( ayy o hocaları anlayan yok ki zaten heralde bütün gece bizi nasıl sinir etceklerini düşünüyorlar Japonyadaki depremi duydun mu gidip orda yaşamak lazım var ya 8.9 luk deprem ve adamlar sakince oturmuş depremin bitmesini bekliyorlar off 19 mart tanda korkuyorum bazıları ay yaklaştığı için deprem olucak diyorlar bir yerde deprem olsun hemen bütün haberler o oluyor neden ya deprem fobim yüzüstüne çıktı şimdi :( | |
|
| |
nessiepoo Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Cuma Mart 11, 2011 8:10 pm | |
| bebişimm online sın yehuu ben videonun çıktığı ilk birkaç dakika kalp krizi geçiririm heyecandan sonra direk zacli bölüme geçerim eğer anlamadığım bi gelime çıkarsa acayip sinir olurum ay ewt kesin onu düşünüyolar meleğimm kıyamam ya sen korkma marmaradakidaki deprem yıllar önce geldi geçti şimdi deprem olucak en son yer istanbuldur | |
|
| |
baby(v)anessa Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Cuma Mart 11, 2011 8:25 pm | |
| yehuu ikimizd online ız haha kesinlikle bende geçiririm anlamadığın bir yer olursa bana sorabilirsin meleğim belki snn anlamadığın yeri ben bnm anlamadığım yeri de sen anlarsın ben büyük ihtimalle o zac le ilgili soru istediğim gibi olursa günlerce o kısmı izleyeceğimden ezberlerim tıpkı o hawaii kiss videosunda o konuşmasından bir şey anlamadığım ama izle izle ezberlediğim gibi kesin kesin zaten onlar hiç genç olmadı ki bizi bir kere anlasalar umarım öyledir meleğimm ya haitide olan depremden beri çok korkuyorum o depremden öyle bir etkilendim ki hala unutamıyorum :/ | |
|
| |
nessiepoo Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Cuma Mart 11, 2011 8:34 pm | |
| | |
|
| |
baby(v)anessa Admin
| Konu: Geri: Let's Talk Cuma Mart 11, 2011 8:41 pm | |
| oyy kıyamam ben sana istersen çık uyu meleğimm biz yarın yine karşılaşırken kaldığımız yerden devam ederiz bir dk o rupert bir an çıkaramadım rupert yazısını görünce bile hala bu o mu dedim ya bravo rupert iyi iş çıkarmışsın bu gözlükler sanki nessa da da vardı bir yerden tanıdık geliyor ama nerden Zac bu aralar çok üzgün görünüyor ama mesajlaştığı belki nessa'dır ikiside aynı günde elinde telefonla biriyle mesajlaşıyorlar ayy şu ayrılık yüzünden ne hallere düştüm ya | |
|
| |
| Let's Talk | |
|